Her kan I opleve et vaskeægte juleeventyr om den gnavne nisse Olaf, som – meget mod sin vilje – måtte drage ud på en rejse for at finde frem til julens hemmelighed. Undervejs på ruten bliver I taget med på Olafs rejse, og I skal hjælpe ham med at klare de udfordringer, han møder på sin vej.

Natureventyr er fyldt med stednære eventyr, der gør det sjovt og nemt for voksne at tage børn i alderen 3-8 år med på en gåtur i naturen.

Med app’en i hånden oplever I eventyr, der er skrevet unikt til en børnevenlig rute. Hvert kapitel tager udgangspunkt i de ting, som børnene kan se, høre og røre ved og byder på spænding, leg og udfordringer.

Du finder lige nu mere end 10 eventyr på tværs af Aarhus, der tager dig med rundt i byens skove og parker, imens I oplever en række sjove og lærerige fortællinger. Alle eventyr tager udgangspunkt i områdets natur og lokalhistorie

I Vennelystparken og Universitetsparken kan du for eksempel tage med Professor Kvarts på jagt efter tiden, der forsvandt. Eller hvad med en tur til Havreballe skov, hvor du kan hjælpe det gule langhalsede plettedyr med at komme i sikkerhed for det hurtige stribede brøledyr?

Du finder alle eventyrene i app’en Natureventyr, som kan downloades gratis via App Store og Google Play. Hold øje med nye eventyr via Facebook og Instagram

Læs mere på natureventur.nu