Gå til hovedindhold

Brabrand Kvindeforening inviterer til gratis prøvetime i Aqua Fitness

Lørdag d. 21. marts kl. 18.30-20.30 kan du prøve Aqua Fitness i Brabrand. Arrangementet er for kvinder, der gerne vil prøve en sjov og aktiv motionsform i vand.

 • Læs op

Indhold

  Brabrand Kvindeforening ønsker at fremme samarbejdet mellem kvindeforeningerne i Gellerup og Brabrand, så foreningen åbner dørene og byder velkommen til en hyggelig aften i selskab med andre vandglade kvinder og børn i alle aldre. Men arrangementet er især også for nysgerrige, der endnu ikke er medlem af en forening.

  Alle kan være med

  Aqua Fitness-instruktør i DGI, Tina Nygaard, glæder sig til at undervise.

  ”Aqua Fitness er en herlig måde at kombinere vandets særlige egenskaber med leg og styrketræning. Og det er skånsomt for kroppen, så alle kan være mere uanset niveau og kondi. Jeg bliver aldrig træt af at undervise i Aqua Fitness, og jeg glæder mig til at give deltagerne en helt særlig oplevelse denne aften,” siger Tina Nygaard.

  Brabrand Kvindeforening har styr på musikken og udstyr, du kan låne – du skal blot huske badedragten og dit gode humør. Efterfølgende er der snacks og hygge.

  Fokus på relationer og samarbejde i Brabrand

  Serpil Basara, forkvinde hos Brabrand Kvindeforening, fremhæver det vigtige samarbejde i lokalområdet.

  ”Vi håber, at så mange som muligt vil kigge forbi til vores prøvetime, hvor vi også vil sætte fokus på relationer og samarbejde foreninger imellem i vores lokalområde,” fortæller Serpil Basara. Hun er glad for samarbejdet med DGI og håber, at prøvetimen kan få flere kvinder med ind i foreningen samt skabe interesse for at uddanne sig som instruktør inden for svømning og Aqua Fitness.

  ”Det kan være svært at finde på aktiviteter i vandet, hvis man ikke får uddannelse eller inspiration til det. Vi er udfordret på vandtid og på, at uddannelsen skal afholdes for kvinder alene. Sammen med de andre kvindeforeninger kan vi få mere vandtid – ved at bruge hinandens - og flere deltagere til kurserne. Det giver god mening, og det er også det, vi skal arbejde på med et initiativ som dette,” forklarer Serpil Basara.

  Tilmeld dig hos Serpil Basara, Brabrand Kvindeforening, bkf@hotmail.dk, eller Majken Bagger Skovfoged, DGI Østjylland, majken.bagger.skovfoged@dgi.dk

  Fakta

  • Lørdag d. 21.marts kl. 18.30-20.30
  • Gellerup Svømmehal
  • Husk badedragt og håndklæde. Vi er i vandet fra kl. 18.30-19.30.
  • Bagefter er Brabrand Kvindeforening vært for lidt snacks og en god snak frem til kl. 20.30.
  Sidst opdateret: 18. september 2023