Familieskattejagt:
Dansk Orienterings-Forbund tilbyder familieskattejagt på www.findveji.dk.

Lav din egen skattejagt og dyst mod dine klassekammerater på afstand:
Det Danske Spejderkorps har lavet appen Woop App*. Her kan du lave din egen jagt/skattejagt rundt i dit lokalområde. 

Når du laver en jagt med Woop App skal du selv bevæge dig rundt og lægge poster med din telefon. Tryk "Opret post her" hver gang du vil lave en post og vælg, om posten skal være med eller uden spørgsmål. I kan skiftes til at lave en jagt i klassen, som de andre så skal rundt og afprøve.

Med Woop App 2.0 kan du også uploade billeder til posterne. Når du er færdig trykker du "Afslut jagt her", og så gemmes din jagt. Herefter kan alle brugere med Woop App installeret se og gennemføre din jagt. Man dyster på tid og afstand.

20 cykellege - mere sjov cykeltræning for alle børn
Cyklistforbundet har lavet 20 cykellege og de har inddelt legebeskrivelserne i fire kategorier: Motorik, fangelege, kognition og samspil.

Klik dig frem til den eller de lege, som du gerne vil lege. Du kan også se videoer med en legeinstruktør, der viser, hvordan legene kan leges.
Læs mere på Cyklistforbundets hjemmeside 

*Anvendelsen af de apps, som Bevæg dig for livet henviser til på denne side, er underlagt leverandørernes privatlivspolitikker. Aarhus Kommune har ikke samarbejdsaftaler med leverandøren og har ikke noget ansvar ift. de enkelte apps.