Funktionel Outdoor

Funktionel Outdoor kombinerer styrke-, udholdenheds- og coretræning og bygger på simple øvelser. Træningen er trukket udenfor som giver et væld af muligheder for variation og udfordring. Udnyt de redskaber, der findes i naturen, fx træstammer, sten, bænke eller bakker til at variere og udbygge øvelser.

Med den simple træningsform og muligheder for individuelle tilpasninger henvender funktionel outdoor sig til en bred målgruppe

Outdoor fitness d. 14 april – Tilmeld og læs mere her www.dgi.dk/202109013260

Fodbold Fitness

Fodbold Fitness er et træningstilbud til alle voksne motionister, der ønsker en træningsform, der både er effektiv og social. Konceptet er enkelt og tager det bedste fra to verdener ved at kombinere Danmarks mest populære boldspil med fitnesssportens fleksibilitet.

Fodbold fitness d. 15 april – Tilmeld og læs mere her www.dgi.dk/202109403010

Aktive familier i det fri

Træn udenfor med familien! Kombiner træning, leg og kvalitetstid med familien i en stor treenighed, hvor alle har det sjovt undervejs. ”Aktive familier i det fri” er bevægelsesaktiviteter i naturen målrettet familier med børn mellem 4 og 10 år, men alle kan i princippet være med - ung som gammel. Med specialdesignede lege, som kan udøves på tværs af alder, køn og niveau, ønsker vi at opnå kvalitetstid i familierne, hvor både børn og voksne udfordres fysisk, motorisk, kognitivt og relationelt og samtidig får et godt grin.

Aktive familier I det fri d. 20 april – Tilmeld og læs mere her www.dgi.dk/202109002010